tiistai 8. tammikuuta 2013

Pohdintaa

Hiphei!

Uusi vuosi ja uudet kujeet :)
Tämä aamu lähti liikkeellee klo.5.30 kun kiiruhdin salille ennen koulupäivää. En voi vieläkään käsittää, että miten ihmeessä minä, maailman aamu-unisin ihminen herään puoli kuudelta aamulla vapaaehtoisesti salille! No heräsin kuitenkin ja nyt on huippu fiilis!
Aloitin uudella itse räätälöidyllä saliohjelmalla tänään ja ensimmäisenä vuorossa oli jalat. Sen verta hyvin sain kyllä tuntumaa, että kun salilta lähdin ja kävelin portaat niin tuntui, että jalat lähtee alta kun ne oli niin vetelät!

Joululoman vietin kokonaan töissä ja tuona aikana salilla käynti jäi vähän vähemmälle. Sain viime syksyn aikana hyvän rutiinin salilla käymiseen koulun ohella ja treeni kertoja per viikko tuli oikein mukavasti. Nyt taas kuitenkin kun meni töihin huomasi että päivät piteni ja työpäivien jälkeen oli melko puhki, eikä salillekaan jaksanut niin usein raahautua. Siksipä lisäänkin uuden vuoden lupauksiini sen, että jatkan tämän rutiinin vahvistumista, siten että kesällä taas kun työt alkaa on salilla käynti yhtä säännöllistä kun koulun ohella. Onneksi työni on melko fyysistä ja tulee käveltyä paljon päivän aikana, ei siis ihan harakoille mennyt koko joululoma. Hyötyliikuntaa oli siis oikein runsaasti!
Onko muut huomanneet tätä, että koulun ohella kun päivät on rennompia ja lyhyempiä on helpompi pysyä ruodussa kuin töissä käydessä?

Nyt vuoden alusta aloitin pienimuotoisen dieetin. Nämä pari ensimmäistä kuukautta mennään vielä hieman kevyemmin (kevyellä tarkoitan siis muutamaa tankkauspäivää per kuukausi), mutta sitten kesän lähestyessä aina kiristetään. Suunnitelmissa olisi mennä nyt lähipäivinä kehonkoostumusmittaukseen, jotta saisi vähän parempaa tietoa tästä omasta kropasta. Sitten taas uudestaan kesän alussa niin näkee parhaiten (mahdollisen) muutoksen :)
Kuvituksena toimii aamupala eräältä päivältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti