maanantai 3. joulukuuta 2012

Kaksi kuvaa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Heippa!

Blogin päivittely on ollut nyt muutaman viikon ajan tauolla. Tuntuu, että koko ajan on kauhea kiire ja kun illalla pääsee kotiin on valmis kaatumaan vain suoraan sänkyyn. No, nyt alkaa onneksi koulun osalta helpottamaan, enää muutama tentti ja pari palautettavaa tehtävää ja tämä pullukka pääsee joululomalle! Tai no oikeastaan töihin :)
Nyt sain kuitenkin vihdoin ja viimein kuvattua tämän masuni. Tässä tulee siis huippu laatuiset kuvat, puhelimella ja vielä itse otettu

Ihan kuin olisin raskaana...

Tässä siis tämän pullukan vatsamakkarat (yksi jättimäinen makkara). Kuten kuvasta näkee on vyötäröni lähes kadonnut ja vatsa on melkoinen pallo! Muuten olen kropaltani suht sopusuhtainen, mutta tuo vatsa ei vaan sovi mukaan yhtään. Kaupan päälle tämä pullukka omistaa vielä melko notkon selän, joka ennestään lisää vaikutelmaa tuosta pömppö mahasta.
Tästä ei kuitenkaan ole suunta kuin ylöspäin! Treenit on viime viikkoina sujunut hyvin ja ruokailuihinkin olen ihan tyytyväinen :) Näitä kuvia tulen päivittelemään sitten uudestaan kun jotain pientä mahdollista muutosta on tapahtunut, jotta saa vähän vertailu kohdetta. Itselleni ainakaan mikään muu ei ole yhtä motivoivaa, kuin katsella toisten blogeista muodonmuutos kuvia, joten olisi mahtavaa saada itsestä samanlaisia!

Loppuun vielä kahden viime viikon liikuntapäiväkirjat

Viikko 47                                                    

Ma: Spinni 50min
Ti: Sali
Ke : Sali, spinni 50min
To: Sali
Pe: -
La: -
Su: -

Viikko 48

Ma: Spinni 50min
Ti: Sali
Ke: -
To: Spinni 60min
Pe: Sali
La: Sali
Su: -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti