tiistai 30. lokakuuta 2012

Tavoitteita

Nyt kun lähtötilanne on kartoitettu on hyvä jatkaa niihin tavoitteisiin.
Päätavoitteeni on siis tehdä pienimuotoinen elämäntapamuutos. Lähtötilanne on kohtalaisen hyvä, mutta hieman hiomista kaipaan kuitenkin.
Ihan ensimmäisenä pitäisi panostaa ruokavalioon. Mun ehdoton paheeni on kaikenlaiset herkut, karkit, suklaa, popparit, pikaruoka. jne. Näistä pitäisi siis päästä eroon. Tai no ei nyt ihan eroonkaan, mutta vähentää. Sen olen itsestäni oppinut, että jos kiellän totaalisesti kaikki herkut itseltäni repsahdan takuu varmasti. Parempi konsti on siis vähentää herkkuja, mutta aina välillä kuitenkin sallia itselleen herkuttelupäivä. Lisäksi ongelmani on se, että kun olen todella nälkäinen, popsin vain jotain jääkaapista, jotta saisin siirrettyä nälkää taas vähä eteenpäin, tai sitten syön herkkuja. Joten siis tavoitteena on lopettaa napostelu ja syödä kunnon aterioita säännöllisin väliajoin!



Sitten ne tavoitteet tämän kropan suhteen. Aivan ensimmäisenä haluan eroon näistä ylimääräisistä mahamakkaroista ja muista rasvoista. Sen verta on tullut ylimääräisiä muhkuroita kroppaan, että en oikein tunne sitä enää omakseni. Lisäksi tavoitteena olisi ihan yleisesti kiinteyttää kroppaa ja hankkia lihaksia. Erityisesti haluaisin näihin narukäsiini ja selkään jotain muotoa. Eikä se pyykkilauta vatsakaan olisi yhtään hullumpi ;) Tavoitteet varmasti tulevat vielä muuttumaan matkan varrella, mutta tässä nyt tämän hetkiset. Ensi viikolla minun pitäisi saada saliohjelma ja sitten päästään tosi toimiin! :) Can't wait!

Kuvat weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti