lauantai 20. lokakuuta 2012

Kulta, minusta on tullut pullukka!

... tai no ei nyt ihan pullukka, mutta siihen pisteeseen ollaan kuitenkin tultu, että en enää viihdy omassa kropassani kuten ennen.

Ylipainoinen en ole, päinvastoin, painoindeksi ja vaaka näyttää hyviä lukemia, mutta itse uskon mielummin peiliin ja se ei näytäkään enää niin kivoja muotoja.
Olen aina voinut syödä mitä tahansa ja mikään ei ole näkynyt missään. Karkit, pitsat, hampparit ja muut herkut, ei mitään vaikutusta. Nuorena olin hyvinkin laiha, oikeastaan alipainoinen. Koinkin pienen kolauksen kun tajusin noin vuosi sitten 20vuotta tultua mittariin, että nyt ne karkit ja hampparit tosiaan menee jonnekin! Ja minun tapauksessa ne menee minnekkä muuallekaan kun vatsaan ja jenkkiksiin, jes!
Samoihin aikoihin aloin myöskin seurusteleemaan, mikä ei ainakaan asiaa helpottanut yhtään. Aluksi käytiin paljon treffeillä, syötiin ulkona, käytiin leffassa (elokuvateatterin popparit!!) ja mikä sen kivempaa kun viikonloppuna tehdä yhdessä ruokaa ja käpertyä illalla murun kainaloon erilaisten herkkujen kanssa. Seurustelu niin lihottaa!!
Siinä vaiheessa kun huomasin, että aloin välttelemään tiukkoja vaatteita ja suosin mielummin vähän löysempiä paitoja tajusin, että nyt on tehtävä jotain! Ylipainoinen en siis todellakaan ole, mutta oma kroppa ei vaan enää tunnu omalta tuon keskivartalolle ilmestyneen renkaan alun vuoksi.

Olen aina ollut sellainen jojo liikkuja. Välillä on aikoja kun käyn ihan hirveästi salilla ja erilaisissa jumpissa ja sitten on taas kausia, etten tee moneen viikkoon mitään. Laihiksia aloitan vähän väliä, mutta jossain vaiheessa aina huomaan, että taas meni mönkään.

Nyt olisi siis tarkoituksena tehdä pienimuotoinen elämäntapamuutos. Lähtökohdat ovat ihan hyvät, mutta pientä hiomista kaivataan, jotta tunnen oman kroppani taas omaksi ja viihdyn siinä.
Tämän blogin perustin sen vuoksi, että se toisi lisää motivaatiota ja toimisi eräänlaisena päiväkirjanani. Kun tiedän, että syömiset ja treenit pitää kirjoittaa jonnekin ylös ja vielä julkisesti, se auttaa, että en ala niin helposti lipsumaan.

Tämä blogi tulee siis sisältämään treeni- ja ruokapäiväkirjoja ja ihan yleistä pohdintaa urheilusta, terveellisesti ruokavaliosta ja elämästä yleensä! Jos joku siis tänne blogin puolelle eksyy niin kovasti tervetuloa seuraamaan miten tälle pullukan alulle käy! :)

'

   Kuvat weheartit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti